Партньори

Нашата партньорска програма е най-голямата мрежа от локални флористи в България.

Знаем, че задължително условие за успешното развитие на един бизнес е наличието на сигурни и надеждни партньори, на които можем да разчитаме, че ще свършат работата си със същата отдаденост и прецизност, с която ние вършим нашата. Година след раждането на идеята за общобългарска мрежа от локални флористи, успяхме да осъществим тази си амбиция като в момента работим с най-добрите флористи в над 50 града в Бъгария и над 30 държави по света.

@todo

Повече за партньорската ни програма

Партньорската програма на ДНТрейд ООД е първата по рода си официално разработена програма за търговия с цветя и доставка на цветя в България. Тя е специализирана изцяло за цветарите в България и света. Чрез нея Вие можете да осигурите на Вашите клиенти една нова доставка на цветя в целия свят.

В партньорската програма на ДНТрейд ООД участват над 50 магазина за цветя и доставка на цветя в цяла България. Чрез тях Вие можете да предлагате на Вашите клиенти бърза, качествена и достъпна доставка на цветя, буквално до 2-3 часа – без значение от населеното място и вида на аранжимента.

Всеки флорист може да се включи в нашата партньорска програма за доставка на цветя. При нас не се заплащат такси и няма допълнителни условия - единственото, което трябва да притежавате е професионализъм, мобилност и преди всичко желание за работа.

За една година, ние от ДНТрейд ООД, изградихме повече от добро име в областта на търговията с цветя и голяма заслуга за това имат и нашите партньори в страната и света. Поради тази причина ние държим на професионализма и отдаването по време на работния процес. За нас действително на първо място е клиента и опитът ни той да остане доволен, защото той и неговото мнение ще осигури и бъдещето съществуване на компанията. Затова можем да гарантираме, че ставайки част от партньорската програма на ДНТрейд ООД, Вие ще започнете партньорство с един професионален и благонадежден екип.

Партньорската програма за доставка на цветя на ДНТрейд ООД започна като една обикновена, донякъде наивна идея, целяща да създаде преди всичко приятелство и партньорство между колегите-флористи в България и днес, година по-късно, тази идея започва да се налага като една перфектна, строго-профилирана и професионално-работеща структура в областта на търговията и услугите.

Днес, стикерът за принадлежност към партньорската програма за доставка на цветя на ДНТрейд ООД, започва да бъде пример и доказателство за професионализъм и качество на обслужване - нещо, с което ние можем да се гордеем.

Ако желаете да станете част от Партньорската програма за доставка на цветя на ДНТрейд ООД и да разширите своя бизнес хоризонт, моля, свържете се с нас на нашите телефони или ни пишете на адрес contact@dntrade.eu

Мнения на флористи:

Макар в началото да подходихме с недоверие, днес се радам, че сме част от тази програма. Не съм вярвала, че нещо подобно може да увеличи клиентите ми, а с тях също и рекламата на магазина ми. Най-много хората харесват шарения стикер, който ми изпратихте. Благодаря, че ни помогнахте със сайта и също така за това, че ни гласувате доверие.

Мария Попсавова, гр. Враца.