Новини

Sofiya.florist Sofiya.florist

Четири нови локални магазина от август

От началото на юли започва работа по четири нови онлайн магазина, които да покриват регионалните пазари в София, Пловдив, Варна и Бургас. В тях ще намерите предложения, които ще бъдат уникални само за тези четири града на конкурентни цени. Сайтовете ще използват новата платформа за електронна търговия на ДНТрейд, което значи, че ще радват потребителите си със светкавична бързина, изключително улеснен процес на поръчка, дизайн, достъпен за мобилни устройства и много други.

Сайтовете ще бъдат поместени на адресите Sofiya.florist, Plovdiv.florist, Varna.florist, Burgas.florist. Очаква се да бъдат готови с началото на август.

Летни предложения

Лятото чука на вратата и носи със себе си пъстра палитра от радост, щастие, положителни емоции. Няма как тези положтелни промени да подминат и нас - Вашите флористи. В тази връзка за нас е удоволствие да Ви предствим нашата нова лятна колекция от цветя, букети и цветни аранжировки. И тази година залагаме основно на слънчогледите и букетите, аранжирани с тях. Те са аранжирани в различни форми, цветове, в комбинации с друг летни цветя и в най-различни големини.

Букетите от слънчогледи са аранжирани със сухи естествени материали, както и с дребни летни полски цветя и зеленини. Особено ефектни са букетите, аранжирани от слънчголеди, алстромерии и салекс/хиперикум. При тяхната изработка не се използват опаковъчни материли и това допълнително подчертрава естествения вид на цветята и тяхната неподправена карсота. Този стил на аранжиране се налага все повече в Европа и се радваме, че ние сме едни от първите в налагането на му в България.

Букетите от слънчогледи и композициите от летни цветя са подходящи за подарък за всеки един повод или просто така - от любов, признателност или благодарност. Те могат да бъдат подарени в комбинация с вкусни шоколадови бонбони, с бутилка бяло вино или вкусна еклерова торта.

Следете нашите онлайн магазини за доставка на цветя в цялата страна. Очаквайте много нови летни предложения, промоции, както и различни нови подаръчни предложения.