За нас

Вие дарявате усмивки и радост.
Ние Ви помагаме.

Ние сме тук, за да правим вас и вашите най-близки щастливи. За краткия период от време, през който присъстваме на българския пазар, ние съумяхме да спечелим сърцата на стотици клиенти, които чрез нас успяха да поднесат подаръци на своите семейства, близки, приятели и любими. Защото вашето щастие е наша основна цел, а вашата признателност е най-голямата ни награда, затова ние с гордост казваме, че нашите клиенти са и наши верни приятели.

Обичаме работата си и обичаме да виждаме усмивките в лицата на най-близките ви хора. Стараем се да радваме все повече българи, от цял свят, давайки им възможност да изпратят едно цветно бижу, изплетено от обич и нежност, на своите най-скъпи хора, в което и кътче от България да се намират те.

С приятелски чувства,
екипът на ДНТрейд ООД.

@todo

Повече за компанията:

Дружеството ДНТрейд ООД е основано през 2011 година. Макар и млада фирма, само за няколко месеца, съумяхме да се наложим сред водещите кадри в тази индустрия. Постигнахме това благодарене на всеотдайния си екип, желанието да развием търговията с цветя в интернет на европейско ниво и не на последно място - благодарение на всички доволни клиенти, които ни препоръчаха на техните приятели и близки.

ДНТрейд ООД е първата компания в България, която интегрира в страницата си онлайн чат с оператор като един експеримент за нуждите и търсенията на българския интернет потребител. По-късно, тази близост на компанията с нейните клиенти се превърна в наша емблема. Съумяхме да поставим основите на първата по рода си Партньорска програма за доставка на цветя в България, в която днес членуват едни от най-добрите флористи в България. Благодарение на това, днес ние можем да Ви предложим безплатна доставка във всички големи административни центрове на страната.

Днес ние от ДНТрейд ООД се обръщаме назад и сме доволни от това, което виждаме - 5 онлайн магазина за доставка на цветя и подаръци, специализирани сайтове за продажбата на саксийни растения и международна доставка на цветя, работеща партньорска мрежа, огромно разнообразие на продуктови серии, иновативност във всеки ход на компанията и един нов стандарт на работа, с който се гордеем и отстояваме в името на бъдещето развитие на интернет търговията.

Мнения на клиенти:

Благодаря за изпратения мейл, в който искате мнението ми - смятам, че това е много професионално от Ваша страна.

Бяхте ми препоръчани от моя приятелка в UK и направих поръчка при вас, въпреки че изпозлвах други ваши колеги. Хареса ми лесният и бърз начин за поръчка, както и постоянната връзка с оператор, който ми потвърди поръчката и ми даваше допълнителна информация за нея. Цветята бяха много сежи, букетът беше точно като на снимката и това ме спечели като Ваша бъдеща клиентка.

С.Ванчева, 26/02/2015г.